LIACS Media Lab Info Screens – LeidscheFlesch

Welcome...

Login to the Info Screen to add or change messages (valid login/password required).

Current Messages:
Carrière Oriëntatie Dag
Op 26 maart 2018 organiseert De Leidsche Flesch de allereerste COD!

De COD is een evenement waarbij studenten een indruk krijgen over wat je daadwerkelijk met je studie kan doen. Er komen verschillende alumni van de bachelorstudies die lid zijn van De Leidsche Flesch. Zij kunnen je vertellen wat ze hebben gedaan na hun bachelor en/of master studie en wat ze tijdens hun bachelor studie nog meer hebben gedaan.

De COD begint om 16:00 waarna er verschillende praatjes zullen zijn in 312 en 313 in het Snellius Gebouw. Vervolgens wordt er eten verzorgd door de KookCie en is er de mogelijkheid om alle alumni vragen te stellen.
Student-docent lunch W/I
Op donderdag 22 maart wordt weer een student-docentlunch georganiseerd! Hier kun je je docenten leren kennen onder het genot van gratis broodjes. De lunch is voor studenten wiskunde en informatica in lokaal 407/409 van het Snellius. De lunch voor studenten van natuur- en sterrenkunde zal een paar weken later plaatsvinden. Dit is je kans om je docenten te spreken over iets anders dan het vak dat ze geven!
Monthly Master Activity - Karaoke
Hou je van zingen, maar durf je niet in de gangen zingen? Wil je aan je vrienden laten zien dat je echt niet kan zingen? Ben je al tijden op zoek naar een excuus om een serenade aan iemand te geven? De Mastercommissie kan je hierbij helpen!

Op dinsdag 20 maart zal er in de FooBar een karaokeavond gehouden worden! Ook als je geen masterstudent bent ben je hartstikke welkom. Je kan je voor het eten inschrijven op de lijst naast de Flesschekamer.
Ouderdag
Weten jouw ouders nog steeds niet goed wat je allemaal op de universiteit leert? Of wil jij ze gewoon eens laten zien wat jij allemaal zo op een dag op de universiteit doet? Meld je dan nu samen met je ouder(s) aan voor de ouderdag op 24 maart! Je kan ze meenemen voor lezingen, een labtour (voor natuur- en sterrenkunde) en de ouders gaan ook een programmeerpracticum doen... Deelname aan de ouderdag is gratis en de lunch wordt verzorgd. 's Avonds gaan we barbecueën in de FooBar en Footuin. Het avondeten kost €8,- en is optioneel. Broertjes en/of zusjes zijn ook welkom.
Bètabanenmarkt
Schrijf je nu in voor de Bètabanenmarkt op 21 maart 2018! Iedereen die zich aanmeldt ontvangt een goodiebag, gratis lunch en entree tot de networkborrel na afloop van de markt. Het grootste carrière-evenement van Leiden, speciaal gericht op bètastudenten, biedt een hoop mogelijkheden. Praat op de markt met toekomstige werkgevers en volg speeddate sessies of workshops. Blaas je CV nieuw leven in met onze LinkedIn fotograaf en de Science Career Service. Maak kennis met verschillende bedrijven, zoals Johnsen & Johnson, Capgemini, Tessella, Agidens en nog veel meer!
De Leidsche Flesch
De Leidsche Flesch is the study association for Physics, Astronomy, Mathematics and Computer Science since 1923.